Predstavljanje kandidata Građanskog saveza Bihać – Izbori 2016

poziv za građane grada Bihaća na predstavljanje kandidata Građanskog saveza Bihać za lokalne izbore 2016
poziv za građane grada Bihaća na predstavljanje kandidata Građanskog saveza Bihać za lokalne izbore 2016

Dragi sugrađani, u petak 02.09.2016. godine, u sali Kulturnog centra (bivši Dom Armije) od 19 sati održat će se predstavljanje kandidata Građanskog saveza za Gradsko vijeće grada Bihaća te kandidata Građanskog saveza za Gradonačelnika grada Bihaća.

Ovim putem pozivamo sve svjesne, savjesne i odgovorne građane grada Bihaća da dođu, prisustvuju i uveličaju ovaj događaj kako bi dali svoju podršku građanima koji su se probudili i odlučili odlučno reći NE stranačkoj mafiji i uskostranačkim interesnim grupama u službi pojedinaca koji već 20 godina grad Bihać vode u sunovrat i koji su ga otuđili od njegovih građana te stavili u funkciju ostvarivanja interesa i profita pojedinaca.

Mi građani Bihaća, napravili smo front koji će prvenstveno pokušati da vrati dostojanstvo gradu i građanima, ali i funkciji gradonačelnika i vijećnika koje su kompromitirane do krajnje linije.

Građanski savez je platforma koja djeluje kao forum građana gdje svako ima jednako pravo glasa i zagarantovanu slobodu političkog i svakog drugog djelovanja, po čemu se razlikuje od svih drugih političkih partija. Građanski savez čini grupa građana, od kojih je većina mladih ljudi koji nikada ranije nisu bili politički angažovani. U ovu priču su ušli sa najiskrenijim namjerama kako bi dali svoj doprinos pozitivnim promjenama, kako bi građani Bihaća okrenuli novu stranicu!

Kao ozbiljan politički faktor, uz koji stoje stručnjaci iz svih oblasti, imamo kapacitet da ponudimo rješenja za sve aktuelne probleme u gradu Bihaću, što imamo namjeru i učiniti kroz naš Izborni program koji ćete prilikom predstavljanja također imati priliku vidjeti.

Pozivamo sve građane časnih namjera da nam se pridruže u zajedničkoj borbi za bolji grad Bihać. Vrata Građanskog saveza su uvijek otvorena za sve građane iskrenih namjera, stoga dođite i podržite nas!

Izvor: Građanski savez Bihać

Comments

comments

Provjerite također

Umro je Bunić Mujaga iz Vikića

Mujaga Bunić iz Vikića umro je 09. februara 2023. godine u 71-oj godini života. Đenaza …