Održana izborna skupština NK “Borac” Izačić

amblem, NK "Borac" Izačić
amblem, NK “Borac” Izačić

U okviru redovnih aktivnosti kluba kao i za pripreme učešća u višem rangu takmičenja održana je izborna skupština za sve organe NK “Borac” Izačić kako slijedi:

Za predsjednika NK “Borac” Izačić izabran je Asim Balić, za predsjednika skupštine NK “Borac” Izačić izabran je dr. Fadil Islamović a potpredsjednika Aziz Balić. Za članove skupštine NK “Borac” Izačić su bili izabrani sljedeći članovi :Fadil Islamović,  Islamović Rasim, Aziz Balić, Halilagić Husein, Dizdarević Samir, Felić Edo, Felić Suljo, Sulić Ramo, Felić Dilvad,  Besim Sušić, Dizdarević Began, Sulić Rasim, Pašić Elvir, Sulić Ado, Sušić Sanel, Idrizić Nevzet, Balić Mirsad, Merdanić Mirsad, Nerjovaj Gzim, Kujundžić Husein, Islamović Asmir, Balić Omer, Bunić Amir i Izet Beganović.

Za sportskog direktora i trenera kluba  izabran je Felić Edin – Denjo, za sekretara izabran je Balić Omer, za predsjednika upravnog odbora izabran je Fadil Islamović a za zamjenika Balić Aziz.
Za članove upravnog odbora izabrani su: Felić Edin , Sulić Ado , Kujundžić Husein , Nerjovaj Gzim i Islamović Asmir. Za nadzorni odbor izabrani su: Islamović Rasim, Balić Husein i Balić Mirsad.
Z službenog predstavnika kluba izabran je Aziz Balić. Za komesare kluba izabrani su:  Islamović Rasim i Bunić Amir. Za medicinare kluba izabrani su: Osman Bećiraj , Edvin Rekić , Sušić Fikret a za potpisnike žiro računa izabrani su Kujundžić Husein – Bedi i Balić Omer.

Za Trenera seniorskog tima izabran je Felić Edin – Denjo, za trenere juniorskog tima Kujundžić Husein – Bedi i Felić Emir i za trenere kadeta Balić Omer i Islamović Asmir.

Comments

comments

Provjerite također

Ajla Skalić dobitnica nagrade „Japodski konjanik“

Ajla Skalić četvrti put najbolja nogometašica Unsko-sanskog kantona, igrala za mušku ekipu, nogometašica je hrvatskog …