Ministre Božinoviću, dokle kanite tolerirati ovu lakrdiju?

Nada Al Issa

Jučer jedna misa, danas druga?!
ZAŠTO prkosni, możda i raspamećeni svećenik, koji prkosi i Vama, cijeloj policiji, cijeloj državi jos nije na sigurnom.?
Dokle će ti Vaši izvidi trajati? Da mi, netko od običnog puka tako grubo prekršimo propisane mjere, izvidi bi bili expresno gotovi. Pa taj čovjek, koji zaziva kaznu bożju za.Vaše plavce koji pokušavaju uvesti red, może izazvati novo žarište.

ŠTO MI IMAMO OD TEK PUKE ISPRIKE CRKVE? Epidemiju ne suzbijaju isprike, već poštivanje mjera, kazne ako ih se ne pištuje.
Koji si još svećenik dopušta da VRIJEĐA PAPU, Vrhovnog si poglavara? Osim ovog iz splitskog predgrađa?! Time i cijelu Katoličku crkvu kao imstituciju? Koji se usudi urlati urbi et orbi : “Papa ima svoju glavu, nek radi po svom, misa mora biti.”
NADAMO SE DA DA JE TO ČUO I PAPINSKI NUNCIJ.
Ministre, evo slušam Vas, każete “onaj tko ne poštuje.propisane mjere, vrijeđa zdrav razum.”‘ Misa u Splitu nema baš nikakve veze sa zdravim razumom, a kad nema zdravog razuma znamo gdje se ide. NA LIJEČENJE!
P.S. ako me Vaši zbog ovoga u’apse, valjda će se već naći netko tko će mi poslati kolače u REMETINEC?!

Davor Božinović ministar unutarnjih poslova
Davor Božinović aktualni ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske

***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

Comments

comments

Provjerite također

Umro je Bunić Mujaga iz Vikića

Mujaga Bunić iz Vikića umro je 09. februara 2023. godine u 71-oj godini života. Đenaza …