Željana Zovko novi megafon hrvatske velikodržavne politike prema BiH?

Nada Al Issa

Plenkovićeva zamjena za potkapacitiranog G.G. Radmana (?), čijim je izjavama često potreban simultani prijevod s hrvatskog na -hrvatski!

Doduše, Radman i Zovko imaju i jednu zajedničku crtu-političku nepismenost.
STVARNO, KAKO ŽELJANA ZOVKO JOŠ NIJE “UMRLA” OD STIDA,zbog političkih gluposti kakve izjavljuje?!
Zapitala se pametna Vesna Pusić, nakon što je vajna HDZ-ova europarlamentarka lupila “Mi smo protiv građanske BiH.” To “MI” je hrvatska politika.
V. Pusić jasna i direktna, :””Podržavamo građansku BiH,” a reći da je protiv “građanske BiH,,” može samo “politički nepismena osoba,” koja misli da su drugi “idioti.”
Pita se kako netko
tko kaže da je protiv građanske BiH, “isti čas ne umre od stida,”
NIJE Ž. ZOVKO REKLA NIŠTA NOVO, svima je, čak i politički polupismenima, pa i onima koji samo “usput” prate politiku, jasno da Hrvatska vladajuća garnitura ne želi modernu građansku europsku BiH, jer ju kao takvu više ne bi mogla dijeliti.
Samo ne bi bilo baš zgodno da to tako “u glavu” kaže gazda Plenković, koji u bližoj budućnosti računa na neku visoku europsku funkciju, pa ne može baš javno iznositi antieuropske i antidemokratske stavove.
Ž. Zovko samo je, pred cijelom Europom do kraja “outala” hrvatsku /HDZ-ovu politiku prema Bosni, skidajući i Plenkovićeve diplomatske rukavice.
NEVJEROJATNA JE NETRPELJIVOST Ž. Zovko prema BiH, državi u kojoj je rođena.
Netrpeljivost i prezir prema Bošnjacima ne krije.
U jednoj emisiji Hrvatskog radija, uz nju gošća bila i cijenjena hrvatska stručnjakinja za međunarodne odnose, po imenu -SENADA.
Replicirajući nešto Senadi, Željana vidno podrugljivo odbija izgovoriti njezino ime, jer ” ne može pamtiti sva ta njihova imena.”
Čista mržnja!
Kako netko rođen ne samo u BiH, ne može zapamtiti jednostavno ime -Senada. Zapamtio bi i netko iz Ognjene zemlje, Madagaskara…

Postaje li Ž. Zovko Plenkoviću zamjena za već potrošenog megafona G.G. Radmana?! Gore od goreg!

Željana Zovko _ UZP
***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

Comments

comments

Provjerite također

Umro je Rekić Fikret iz Vikića

Fikret Rekić iz Vikića umro je 18. decembra 2023. godine u 58-oj godini života. Đenaza …