Milanovićev protivprirodni blud prema BiH

Nada Al Issa

“Čović u Bruxellesu nije mogao sjesti između dvojice bošnjačkih predstavnika jer bi to bio ‘protuprirodni blud,’ kaže Milanović.

Nećudoredno ćudoređe predsjednika RH.
Čovićev bojkot sastanka na kome su članovi Predsjedništva države BiH, je “protuprirodni blud,” protiv države Bosne i Hercegovine.
MILANOVIĆ pravda Čovića što je odbio potpisati neki “nedopečeni,” “nedokuhani,” dokument u kojem su “neka obećanja,” dok u BiH “traje grabež, organizacija komadanja hrvatskog političkog korpusa.”
Možda je Milanoviću u glavi “nedokuhana,” i “nedopečena” hrvatska politika prema BiH, jer nije ostvarila svoje velikodržavne ciljeve, pa bi ju valjda trebalo dokuhati i dopeći..
DA, U BiH TRAJU I GRABEŽ I KOMADANJE.
Ali, ne “hrvatskog političkog korpusa,” već grabež za komadanjem Bosne. Valjda da bi se ugrabio i dio onih jedva 24% teritorija Federacije, na koji je “zguran” najbrojniji narod. Najbrojniji, na najmanjem komadiću Bosne i Hercegovine.
Rasistčki, šovinistički, segregacijski…Bogu za plakat’.
A ako itko razbija hrvatski politički korpus u BiH, onda je to hrvatska politika, od Tuđmana do danas.
PROTUPRIRODNI BLUD su bludne političke radnje hrvatske velikodržavne politike prema BiH.
Milanovićev politički UZP (s Čovićem i Dodikom), je nešto najtragičnije što smo do sada čuli i gledali o Bosni i Hercegovini, nakon Tuđmanovog ratno/zločinačkog UZP-a.
Tuđman počeo, Milanović nastavlja hrvatski politički protuprirodni blud prema Bosni.
Braća bez gaća
***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

Comments

comments

Provjerite također

Kome smeta ezan smeta mu i Bosna

To su Iblisi novog doba koji bi zabranili i ezan i Bosnu i Bošnjake i …