Ervina Harbaš, naše gore list

harbaservinaZadovoljstvo nam je što smo u prilici predstaviti uspješnu mladu djevojku koja vuče naše bošnjačke korjene, a i ambicija joj ne nedostaje.

Ervina Harbaš iz Izačića, rođena je i živi u Sloveniji i pred njom se nalazi zaista sjajna karijera. Kao djevojčica je sanjala da postane poznata manekenka a prvi put je stala pred objektiv fotoaparata sa samo 6 godina i od tada je gotovo svakodnevno fotografišu.  Rođena je u znaku blizanca i taj znak najbolje oslikava i njen karakter: radoznalost i inteligencija,fleksibilnost, promjenjiv i prilagodljiv temperament, bezbrižan i neozbiljan stav itd.naravno sve u pozitivnom smislu. Njeni prijatelji kažu da je puna pozitivne energije, da je uvijek vesela i nasmijana, a ponekad tvrdoglava ali i uporna kada su u pitanju ciljevi koje postavi pred sebe i posebno kada je u pitanju najvažniji cilj i karijera manekenstva. Zanima je svijet modne estrade ,crtanje,modne revije,modni dizajn,promocije i reklame,različite frizure i šminkanje, a šta drugo i očekivati kad je povezala zanimanje i karijeru. Ervina je osoba koja puno daje na sebe i svoj izgled, uvijek je u stilu, ne može zamisliti život bez ogledala,svo slobodno vrijeme provodi u šetnji i to uvijek u prirodi ili u druženju sa prijateljima.  Od života očekuje puno zadovoljstva, puno pozitivnih trenutaka, nova iskrena poznanstva i uspjeh na daskama koje život znače.

U augustu ove godine je postala miss fotogeničnosti Slovenije, sa ponosom predstavila svoj Izačić grad jer tu su njeni korijeni. Odkrila nam je još da je 2010-te godine bila super model brez šminke i to veoma uspješno. U ime svih mještana Izačića, redakcije Vikići portala, našoj Ervini Hrabaš od srca želimo da bude uspješna i da obori sve rekorde u ljepoti kao što je to i do sada činila te da joj karijera bude još blistavija. O Ervini čemo još zasigurno pisati kao i o njenoj ljepoti i njenom uspjehu.ervinamisfotogenicnosti

Comments

comments

Provjerite također

Federalna vlada odobrila 3,5 miliona KM namjenskih sredstava za Aerodrom Bihać

Federalna vlada usvojila je danas 10. maja 2019. godine , na sjednici u Sarajevu, tri …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *
Enter Captcha Here :