Rat na FB, HDZ-ova FB bitka i Škorine sirove strasti

Nada Al Issa

Žestoki boj poveli su HDZ-ovci nakon što je Škoro izjavio da bi došao na sučeljavanje s Plenkovićem, ali uz jedno ALI, da bi morao ponijeti hrpu papira, jer ne može napamet nabrojiti sve HDZ-ove afere.
Onda je Škoro jedini u Hrvatskoj koji ne zna HDZ-ove afere, k’o da nikad nije čuo barem za Fimi mediju, da je bivši šef HDZ-a i HDZ-ove Vlade u Remetincu, da je cijela stranka već godinama na sudu, pod optužbom da je ”kriminalna organizacija.” Ako ostanu na vlasti, sudit će im se dok sve ne ode u zastaru.
HDZ PREKO FB, S GUŠTOM ODGOVORIO ŠKORI nek ponese papira koliko hoće, samo da TAJ ALI, ne završi kao ”onaj s Bernardićem”, koji je odbio sučeljavanje na HTV-u s Plenkovićem, jer, kako je objasnio stranački član i doktor Rajko Ostojić ”Bernardić ne može pristati na sučeljavanje na koje ga u ime HTV-a, zove Plenković.”
Iz HDZ-a odmah podoknica Beri da se boji sučeljavanja, pa mu doktor piše ispričnice.
IMA TU ISTINE oko sučeljavanja, retorički ni Škoro, ni Bero nisu dorasli izučenom, iskusnom diplomatu Plenkoviću,što god tko mislio o njemu. Milanović bi bi bio druga priča, u kojoj ni Plenkiju sučeljavanja ne bila baš draga.
Tu su važne igre riječi,u hipu se snaći, odgovoriti argumentom, diplomatski podvaliti, pa i uvjerljivo slagati.
Škorino predizborno sučeljavanje s Plenkovićem bilo bi isto k’o da on pozove Plenkovića na neko pjevačko sučeljavanje.Sigurno ne bi došao..
PLENKOVIĆ NE ZNA PJEVATI, OSIM PRIGODNO U HERCEGOVINI..
Škori je bolje da i dalje po slavonskim šorovima doziva ”Milo moje,”,kuka da mu sude, ide mu nešto bolje od politike, osim one najnižih domoljubnih sirovih strasti.
I tako… dok HDZ likuje, možda i nada, da će Plenki pred medije morati sam, suočiti se sam sa sobom, što bi im najviše odgovaralo, u ovaj fb predizborni politički rat, uključio se i jedan fb gerilac, koji je iz šume svemrežja ispalio da bi se s HDZ-om trebali sučeliti DORH, USKOK, REMETINEC…..
Bit’ će da je ”naš” gerilac nešto mlađi pa nije čuo DA OZNA, SVE DOZNA

Facebook batlles
Facebook batlles

***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

Comments

comments

Provjerite također

Umro je Bunić Mujaga iz Vikića

Mujaga Bunić iz Vikića umro je 09. februara 2023. godine u 71-oj godini života. Đenaza …