Plenković: “Štetu koju je onaj karijes s Pantovčaka napravio BH. Hrvatima neće isprati ni mostarske kiše.”🤣

Nada Al Issa
“Karijes,” “štetočinja s Pantovčaka,” “Federacija bošnjački entitet…” iliti Bosna opet u Saboru.
” Karijes s Pantovčaka” koji “zastupa Putinove stavove,” je, naravno, predsjednik Milanović, koji je “svojim izjavama o Bošnjacima, o sapunu i parfemu nanio veliku štetu odnosima Hrvata i Bošnjaka,” i “dovodi bh. Hrvate iz položaja žrtve, u položaj krivca”- nabraju mu grijehe Plenković.
Desna opozicija, na strani Milanovića, oštro napala Plenkovića, prebacujući krivicu za položaj bh. Hrvata na njega, jer on “prvi slabi njihov položaj” i “podržava bošnjačku politiku,” a Milanović radi samo “za dobro bh. Hrvata.”
Nervozni Plenković na to, podižući glas, da ga čuju do Mostara, kaže da “štetu koju je onaj karijes s Pantovčaka napravio Hrvatima u BiH, neće isprati ni mostarske kiše,” a on (premijer) obećava da “neće proći obespravljivanje Hrvata.”
Morao i on pokazati šibu, upitao tko daje novac bh. Hrvatima, tko financira Mostarsku bolnicu, kazalište.., da položaju bh. Hrvata šteti ovakva opozicija, zajedno sa svojim prijateljem, “štetočinjom s Pantovčaka.”
“ŠTETOČINJA,” koja je postala novi idol, ljubičica bijela u Hercegovini, zbog koje premijer dobija ospice. .
A kad se već priča o Hercegovini, mora i o Federaciji. Pa se
nadovezao i grlati Radman od koga smo saznali da je
” FEDERACIJA BOŠNJAČKI ENTITET.”
Daaa.. A gdje su Hrvati, na Marsu?!
Izvjesni zastupnik iz Hercegovine, doživio pet minuta slave pitajući Radmana što će RH napraviti da se popravi položaj “ugroženih” bh. Hrvata, a ovaj ga pohvalio što “stalno aktualizira to pitanje, jako važno za opstanak Hrvata.”
Hercegovac, sav sretan zbog pohvala pred premijerom, ozarena, lica, obećava da se “borba za jednakopravnost nastavlja uz pomoć Republike Hrvatske.”
” Uz pomoć Hrvatske?” To je ono što zabrinjava.

Milanović – od crvenog Zoke do miljenika desničara
***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

 

 

Comments

comments

Provjerite također

Umrla je Handanović Fazile iz Vikića

Fazile Handanović iz Vikića umrla je 17. juna 2024. godine u 84-oj godini života. Đenaza …