Apage Satanas!😈 Koliko je u Bosni Sotonskih sinova i kćeri?!

Nada Al Issa

Sotonski sinovi i kćeri koji revno obavljaju svoje sotonske “posle” rastakanja i nepriznavanja teritorijalne cjelovitosti i suverenosti BiH.

Jedna od takvih “kćeri” Ž. Zovko na jednoj hrvatskoj tv opravdava načelnika općine Stolac koji je odbio primiti dvojicu čl. Predsjedništva BiH.
“Pogotovo Komšića koji nikada nije pokazao sklonost pomoći mjestima u kojima su Hrvati,” i koji radi “u interesu SDA i Bošnjaka,” s kojima zajedno “razgrađuje, rastače BiH,” što će se nastaviti i dalje ako se ne izmijeni Izborni zakon, što će dovesti do jačanja “bošnjačkog unitarizma,” a Hrvati i dalje ostati ugroženi i preglasavani.
Da ti suza kane nad obespravljenim’ konstitutivnima. M’oš mislit! .
TENDECIOZNA, ZLOČESTA ZAMJENA TEZA! Ono što sami čine, Hrvati prebacuju na Bošnjake.
Ne rastaču BiH Bošnjaci, rastaču je Hrvati, zajedno sa Srbima.
Što je drugo nego rastakanje BiH, kada načelnik jedne općine odbija primiti dvojicu čl. Predsjedništva?! Odcepljivanje dijela BiH, u koji nepoćudnima nema dobrodošlice, s tendencijom zabrane pristupa? Sotonska posla.
Što bi tek radili da se izmijeni I. Z. preko kojeg bi dobili i ogradili svoj etnički očišćeni atar? Ako bi, kojim slučajem, u njemu i ostalo i nešto etnički “nečistih,” bi li dobili modni dodatak – žutu traku, npr.?
Koliko je još takvih sotonskih sinova i kćeri u BiH? Koji stalno iskušavaju svoju snagu u podjeli i rastakanju BiH. Baš kao što je sotona u pustinji iskušavao Isusa. Koji je trpio i trpio, a kada su muke postale neizdržljive, zavapio : “APAGE SATANAS.” ODLAZI SOTONO.
Koliko je takvih u BiH, kojima bi bilo najbolje ponoviti riječi ISSE a. s. :”ODLAZI SOTONO?!”😈
Za spas Bosne, koju neki muče kao sotona Isusa. . ……..
………………
Za sintagmu “Sotonski sinovi i kćeri,” posudila sam dio naslova knjige “Satanski sinovi.” Nadam se da me autor neće tužiti za krađu intelektualnog vlasništva? Ili me spašava razlika a/o🤔🤣🙈
Stari grad u Stocu: Naređeno uklanjanje kamenog križa
***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

Comments

comments

Provjerite također

Umro je Bunić Mujaga iz Vikića

Mujaga Bunić iz Vikića umro je 09. februara 2023. godine u 71-oj godini života. Đenaza …