Vučić – vuk koji ne mjenja ni dlaku ni ćud

Nada Al Issa

A Vučić opet, tko zna po koji put, napao Milanovića!

Okupiran brigom oko Kosova i pritiskom međ. zajednice da će vjerojatno morati priznati bivšu pokrajinu, Vučić je sav svoj bijes iskalio na Milanoviću, k'o da je on kriv za njegovu ”kosovsku bitku.” .
”Ubio ga” Milanović, kaže,”zbog nekakvog govora u Glini”, pa se pita ”što je on ”to radio u Glini”? Pitaš se jel’ se predsjednik Srbije samo pravi lud, ili se ne pravi?
Ne znajući što bi drugo, izvlači Milanoviću ono o ”šaki jada”, iako je jasno rekao da se to ne odnosi na srpski narod, već samo na Vučića i kliku. On to, kaže za Hrvate nikad ne bi rekao.
MORA DA JE OD RATA NA OVAMO DOBIO AMNEZIJU, pa zaboravio što je sa svojim mentorom i četničkim vojvodom, ne samo pričao, nego radio u Glini, nešto puno gore nego da je kopirao Milanovića pa rekao za hrvatsko vodstvo da je ”šaka jada”. Hodao je hrvatskom Glinom i okolicom s puškom i tenkovima, Milanović srbijanskom Šumadijom i Kragujevcem nije, ni turistički!
NAJBOLJU ”POLITIČKU” LEKCIJU VUČIĆU JE ODRŽAO JEDAN MALI SRBIN IZ HRVATSKE! Dijete iz Rijeke, koje je zajedno s grupom srpske djece iz Hrvatske svojedobno posjetilo Vučića u ”matičnoj domovini.” Vučić pita klinca za koga navija, a mali k'o iz topa ”za Rijeku!” ”Matični predsjednik” ga poučava da bi ipak trebao navijati za Partizan, ili Zvezdu! Al’ mali se ne da, Rijeka, pa Rijeka?
Isto kako je ”mali Srbin” održao lekciju Vučiću s Rijekom, trebalo bi održati lekciju i tim i takvim roditeljima, koji djecu šalju u ”matične domovine”. K'o da su zaboravili da nas je baš žal za ”matičnim domovinama” i doveo do rata 90 tih.

Aleksandar Vučić u okupiranoj Glini 20. marta1995. godine
Aleksandar Vučić u okupiranoj Glini 20. marta1995. godine

***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

 

Comments

comments

Provjerite također

Umro je Handanović Ibrahim iz Vikića

Ibrahim Handanović iz Vikića umro je 07. aprila 2020. godine u 83-oj godini života. Đenaza …