Ovo su hrvatski heroji današnjice, ministar Vili Beroš i prof. Alemka Markotić!

Nada Al Issa

I njihovi timovi, naravno.
Zapovjednici Glavnog stožera u ratu protiv korone! ”Generali” koji poznaju i teren a i ”neprijatelja’ sve bolje upoznajui razotkrivaju, i čine sve da dobiju i bitku i rat.
To što ti ljudi rade spašava živote. Doslovno.Rade danoćno, čovjek se pita kako izdrže.
ČAK I KAD’ MORAJU NACIJI PRIOPĆITI NAJGORE VIJESTI, rade to smireno, umiruju,,sprečavaju paniku,za koju i nema potrebe, samo šteta što njihove riječi ne dolaze do nekih praznih glava.
MINISTAR BEROŠ I PROF. MARKOTIĆ SU NAJBOLJI NACIONALNI SEDATIV! Čim ih čuješ, lakše ti je, strah pred nepoznatim se smanjuje, panika jenjava, živneš. Čak i kad moraju priopćiti i ono što ledi krv u žilama, o novim zaraženim, o prvoj, drugoj, trećoj, nedajbože, ali ako bude trebalo i četvrtoj i petoj fazi. Ništa ne kriju. Znaju da je istina najvažnija, da se samo informirani možemo zaštititi.
MINISTAR BEROŠ I prof.dr.MARKOTIĆ SU NACIONALNO OTKRIĆE. Svi se pitaju gdje je ministar Beroš bio do sada, zašto ga Plenković nije postavio odmah, umjesto nesposobnog i antipatičnog Kujundžića, koji bi da je ostao, valjda uveo i naplaćivanje karantene zaraženima.
NAŠI NACIONALNI HEROJI u sadašnjem ratu protiv korone, ostat će to zauvijek. Genarali i u ratu i nakon njega. Da čovjek ne povjeruje ,ali ima i takvih koji gunđaju da ”Stožer Beroš Markotiić” radi katastrofalno, da kasni,i to oni koji su se u bitku uključili tek jučer, dok su se minisatra Beroš i prof. Markotić već dobrano naradili. Ti i takvi sigurno će biti prvi generali poslije bitke.A bolje im je da zašute već sada. Griješe dušu i pred Bogom i pred narodom.

ministar Vili Beroš i prof. Alemka Markotić
ministar Vili Beroš i prof. Alemka Markotić

***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

Comments

comments

Provjerite također

O nazivu “Bosna i Hercegovina”

Naziv Bosna i Hercegovina ima dvojako značenje. U jednom slučaju njime se označava državna zajednica …