Lider novog doba, prvih sto dana Zorana Milanovića!

Nada Al Issa

Sto dana (od 19. veljače) predsjednika Zorana Milanovića na Pantovčaku. Pobijedio Kolindu u 2. krugu(tko je se još uopće sjeća?). Tog 5. siječnja Hrvatska je dobila predsjednika, europskog političara, rođenog lidera, aspirin za cijelu regiju,koji će Hrvatskoj otvoriti mnoga vrata Europe i svijeta..

PREDSJEDNIKA KOJI NEĆE SRAMOTITI DRŽAVU lijući suze pred zlom sudbinom ”domoljuba” koji su svoje domoljublje morali živjeti u Argenitini..
Neće se naslikavati pred ogradom nekakve bijele hiže, pa makar to bila hiža i najmoćnije sile svijeta, moleći Boga da joj stanar barem slučajno naiđe, da mu se baci oko vrata.
HDZ-ovci OD POČETKA MILANOVIĆA DOČEKALI ”NA NOŽ”, da ne voli ni Hrvatsku ni narod. Halo.Središnjica, za Milanovića glasalo milijun hrvatskih građana, što bi, po HDZ-u, značilo da čak milijun hrvatskih građana ne voli Hrvatsku.
HDZ- ovci, zbrojite se.. Zna se, državu najviše vole oni koji je pljačkaju. . Nije Milanović prošlih 30. godina nosio crne vreće, koje Hrvatsku puno više koštaju od njegovog ”nerespektiranja državnih praznika.”.
UOSTALOM, ŠTO ZNAČI VOLJETI HRVATSKU? Ili, kako voljeti Hrvatsku Fimi medije, Grupe Borg, državu čijim dužnosnicima valjda miloŝću bożjom mercedesi padaju s neba, zidove luksuznih stanova i kuća krase slike najvećih svjetskih majstora, Hrvatsku Josipe Rimac i vjetrenjača, dok gladni narod koji kopa po kontejnerima ispadne Don Kihot, puno Don Kihota, državu koja je de facto dekretom ozakonila ZDS, HOS i njegove insignije, pa sada svaka ustašofilska budala može slobodno šetati Trgom bana Jelačića s ustaškim pozdravom.
I onda zamjeraju ”nedomoljubu” s Pantovčaka što želi mijenjati takvu državu.
. ” Nedomoljub” s Pantovčaka, morat će, čini se, rješavati i najnoviju aferu s Mađarima, jer se ”domoljubi” ne usude. Orban objavi kartu Velike Mađarske, s dobrim dijelom hrvatskog mora i primorja, oni na Zrinjevcu blago reagiraju, zadovolje se božesačuvaj objašnjenjem mađarskog ambasadora da su se njegovi u Budimpešti ”izgubili u prijevodu” Atlas s kartom Velike Mađarske previdjeli?
Milanović će već odbrusiti Orbanu! Ne zna mađarski,ali sigurno se neće izgubiti u prijevodu, a neće previdjeti ni opasne zamljovide….. Koje ”domoljubi” ne vide.

Normalni Zoran
Normalni Zoran

***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

Comments

comments

Provjerite također

Prva zapalita cigara

Ove godine zima baš oduljila. Evo doš'o i mjesec april, a na drveću nema još …