Čobanski ćevap na cazinski način

čobanski ćevap na cazinski način
čobanski ćevap na cazinski način

Oni koji budu imali priliku da posjete cazinsku čaršiju imaju i priliku da probaju ovdašnje specijalitete a među njima i odomaćeni specijalitet “čobanski ćevap”. Bogata porcija sa roštilja obogaćena omletom od jaja, domaćim kajmakom, sirom ili ajvarom a ostalo po želji sladokusaca. Da je porcija “čobankog ćevapa” zaista obilna potvrđuje njen sadržaj od mesa: teleći ražnjić, pljeskavica i mala porcija ćevapa, od priloga sočna lepinja i ostalo kao što je već navedeno. Naravno možete odabrati i bilo koju svježu salatu ili domaće kiselo mlijeko kao što je na fotografiji. Sve to možete probati obilaskom cazinske čaršije i posjetom jednog od tamošnjih restorana. Dobar tek.

Comments

comments

Provjerite također

Predsjednik je pogriješio!

Nova napetost s Bosnom, na (zlu)radost Hercegovine! Odlikovati generala HVO-a Z. M. Jelića, u BiH …