Bože Sveti: Ratni zločinac – vjeroučitelj…

Nada Al Issa

Ratni zločinac Dario Kordić, kojemu je i tromjesečna beba bila “ratni neprijatelj,” postao magistar teologije, na Katoličko- bogoslovnom fakultetu u Zagrebu, i sada može raditi kao -vjeroučitelj. .(net.hr)

I EUROPSKI I SVJETSKI PRESEDAN- OSUĐENI RATNI ZLOČINAC , vjeroučitelj u zemlji članici EU? Zločinac čije su žrtve bila i djeca, prenosit će djeci “riječ božju,” evanđelje, nauk vjere…učiti ih deset božjih zapovijedi, od kojih jedna kaže “NE UBIJ! Čovjek koji je ubijao?
Blagoslov za to dala mu vjera, na hrvatskocrkveni način. Za hrvatsku katoličku crkvu taj ratni zločinac je -“moralna veličina,” kako ga je okrstio sisački biskup Vlado Košić, udijelivši mu božji blagoslov.
Je li biskup time blagoslovio i pokolj 116 Bošnjaka u Ahmićima, među njima i najmlađe žrtve, tromjesečne bebe, kao “opasnog ratnog neprijatelja?!”
Blagosloviti ratni zločin, a zločinca okrstiti “našim junakom,” i ” moralnom veličinom”, mogu samo biskupi u službi vraga, a ne Boga!
ratni zločinac Dario Kordić
ratni zločinac Dario Kordić

***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici “Kolumne” su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala vikici.ba

Comments

comments

Provjerite također

Prikaze, salivanje strahe, gledanje u fildžan, bacanje graha

Sjedim pod grožđem, pišem zadaću, a i pripremam se za kontrolni iz biologije. Učim o …